Flere private arbejdspladser

20150527-Jan Landsretten c_1600

I min familie er der ikke tradition for tage en uddannelse.

Jeg er vokset op alene med min mor, som kom til København som helt ung – og heldigvis blev boende. Vi boede i en toværelses på Østerbro med kakkelovn og koldt vand i hanen.

Heldigvis kan alle få en gratis uddannelse her i Danmark, så jeg fik mulighed for at læse jura på Københavns Universitet.

Når jeg valgte jura, hænger det nok sammen med min retfærdighedsfølelse, og når jeg valgte at blive advokat, hænger det helt sikkert sammen med min lyst til at kæmpe – advokere – for en sag. På den måde er springet til politik ikke så stort.

Som advokat har jeg lært, at der skal kunder i butikken – ellers er der ikke råd til lønninger. Desværre er der ikke mange af min slags i Folketinget. Mange har aldrig prøvet at arbejde i det private erhvervsliv.

Det er et problem, for det er indtjeningen i det private erhvervsliv, som betyder, at der for eksempel er råd til gratis uddannelse og SU. Der er brug for gode vilkår for virksomhederne, så vi kan få flere private arbejdspladser.

Skatte- og byrdestop

Derfor skal der indføres et skatte- og byrdestop. Mange afgifter skal helt fjernes, for de sender arbejdspladser ud af landet. Vi skal også holde op med at opfinde danske særregler, der behandler erhvervslivet hårdere, end man gør i vores nabolande.